Χαμός στο Asia Express

Οι περιπέτειες στο Asia Express συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο πρόγραμμα του STAR. Σε αυτό μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νέας δοκιμασίας για τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια, ο Γιάννης Αϊβάζης ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την Θεοδώρα Ρασέλ.

Ειδικότερα, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν συγκράτησε την συναισθηματική του φόρτιση όταν το νεαρό μοντέλο εξαπέλυσε βέλη κατά εκείνον. «Μην ακούω βλακείες, με την υγεία δεν παίζουμε! Εγώ χέστ…κα είτε κερδίσω είτε χάσω και το δείχνω. Δεν είναι λογικό αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω αν έχει στεναχωρεθεί ή αν της λείπει ζάχαρη ή αν έχει αφυδατωθεί αυτή τη στιγμή και λέει τέτοια πράγματα αλλά θα το σταματήσω εδώ και δεν θα ασχοληθώ άλλο. Τέλος. Εγώ την βοήθησα και δεν το έκανα για να το κάνω, τώρα όμως νευρίασα» τόνισε στην κάμερα του ταξιδιωτικού ριάλιτι.

Στην πορεία, δε, ο Γιάννης Αϊβάζης ξέσπασε κατά της Θεοδώρας Ρασέλ. «Φτάνει, Ρασέλ, αυτό λέγεται αχαριστία και μου την λες και από πάνω! Ότι έκανα ψέματα που λιποθύμησα. Ε όχι ρε συ! Όχι, δεν το δέχομαι αυτό! Δεν ήταν ωραίο αυτό που είπες και θα το δεις στην τηλεόραση»