Χαμός με τη Δανάη Μπάρκα

Τη δική του τοποθέτηση για τα σχόλια που έκανε η Δανάη Μπάρκα προς τη Μαρία Σολωμού θέλησε να κάνει ο Mente Fuerte μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός τράπερ, ο οποίος διατηρεί στενή σχέση με την ηθοποιό, προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της παρουσιάστριας του MEGA, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωινό της Δευτέρας 25/9.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κωλ…δες, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο», γράφει χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte σε Insta-story.

«Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ», συνεχίζει στην τοποθέτησή του.

«Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα, γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή.

Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», έγραψε για το θέμα ο Mente Fuerte σε μια σειρά από Insta-stories.