«Δεν αποζημιώθηκα ποτέ για τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1!»

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε ο γνωστός ενδυματολόγος Κωνσταντίνος Κασπίρης, ο οποίος τόνισε πως δούλεψε 25 χρόνια στον ΑΝΤ1, αλλά δεν αποζημιώθηκε ποτέ για τη δουλειά του στο κανάλι.

Τώρα που τα χρόνια πέρασαν κι έχετε συνεργαστεί με το σύνολο των stars στην Ελλάδα, πιστεύετε πως αναγνωρίστηκε η προσφορά σας;

Η προσφορά των 25 χρόνων που έμεινα στον ΑΝΤ1 από το ίδιο το κανάλι του Αμαρουσίου δεν αναγνωρίστηκε. Εγώ ήμουν από τους πρωτοπόρους εκεί κι έβαλα πλάτη σε πολύ δύσκολες εποχές. Δεν αποζημιώθηκα ποτέ για τη δουλειά μου στο κανάλι. Θα μου πεις, γιατί δεν πήγα νομικά το θέμα; Γιατί περίμενα το ίδιο το κανάλι να κάνει κάποια στιγμή μια κίνηση για την αποζημίωσή μου, αλλά, από την άλλη, είχα και έχω συναισθηματικό δέσιμο με τον ΑΝΤ1. Ξέρω πως, αν ζούσε ο πρόεδρος Μίνως Κυριακού, θα με αποζημίωνε. Δυστυχώς δεν ζει αυτός ο υπέροχος άνθρωπος! Ας μην ξεχνάμε τη συνεργασία μου και με το Star Channel. Οι άνθρωποί του ήταν άψογοι σε όλα τα επίπεδα.

Κωνσταντίνος Κασπίρης
Τα τελευταία χρόνια ο χώρος της ελληνικής μόδας φαίνεται να φθίνει…

Είναι γεγονός αυτό, γιατί οι νέοι που ασχολούνται με τη μόδα στην Ελλάδα προσπαθούν να μιμηθούν τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. Και είναι λάθος αυτό. Η Ελλάδα έχει κορυφαίο πολιτισμό και υψηλή κουλτούρα που, αν πατήσουν πάνω και οι νεότερες γενιές, θα γίνουμε παγκόσμιο πρότυπο και στο χώρο της μόδας.

Υπάρχει κάποιο απωθημένο στη ζωή σας;

Είμαι γεμάτος στη ζωή μου και ευτυχισμένος που τα έζησα όλα αυτά.