Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είμαι στον ΑΝΤ1 και τηρώ το συμβόλαιο μου»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και τη δημοσιογράφο Μαρια Αντωνά το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα καθώς και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η φετινή τηλεοπτική χρονιά μου έχει αφήσει μια πολύ περίεργη γεύση. Χαρακτηριστικά θα πω ότι τώρα αρχίζουμε και βγαίνουμε και νιώθω πιο κουρασμένος από ποτέ. Κάπως σαν να αποσυντονιστήκαμε, να μείναμε πίσω και το ότι μείναμε σπίτια μας, αντί να μας κάνει να θέλουμε να βγούμε, μας έκλεισε περισσότερο στον εαυτό μας με αποτέλεσμα να δούμε τον εαυτό μας και πολλούς από εμάς αυτό που είδαμε μας τρόμαξε».

«Τώρα που πάτησα τα 40 αποφάσισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου και να φέρω μια ισορροπία» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Τέλος, σχετικά με τις φήμες περί μεταγραφής από τον ΑΝΤ1 σε άλλο κανάλι τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αρκέστηκε να δηλώσει πως «είμαι στον ΑΝΤ1. Αυτό έχει σημασία. Τηρώ το συμβόλαιο μου, το οποίο λήγει σε ένα μήνα και αυτό είναι που έχει σημασία αυτή τη στιγμή».