Δημήτρης Σκουλός: «Γιατί με κυνηγούσατε και με χτυπάγατε στο διάλειμμα;»

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και το bullying που δέχθηκε ο ίδιος λόγω χρώματος στο σχολείο.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σκουλός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή είμαι καρβόγιαννος, ήμουν πάντα μελαμψός αν και βέρος Έλληνας. Το καλοκαίρι δεν βλέπομαι! Μαυρίζω και στον ύπνο μου! Μικρός δεχόμουν πολύ bullying για αυτό στο σχολείο. «Γιατί με κυνηγούσατε και με χτυπάγατε στο διάλειμμα;» είπα σε έναν συμμαθητή μου μετά από χρόνια όταν τον συνάντησα τυχαία σε ένα μαγαζί. Παιδιά, δάκρυσε και μου ζήτησε συγγνώμη επειδή με θυμήθηκε».

«Και μου λέει «χίλια συγγνώμη, τι να σου πω, έχεις δίκιο». Το θυμόταν, ναι. Δεν βαριέσαι, δεν κρατούσα θυμό, δεν είμαι εκδικητικός. Εντάξει, παιδιά και όπως όλα τα παιδιά… Στα παιδιά, εμείς που έχουμε κιόλας, ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι πιο σκληρός από εμάς. Μερικές φορές είναι και πιο σκληρά τα παιδιά».

«Δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει το My Style Rocks, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για του χρόνου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Σκουλός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.