Ελένη Μενεγάκη: «Μπορεί να έχω πιεστεί και να έχω πιέσει και άλλους»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Θανάση Πάτρα στην «Ελένη», όσα είπε για τα δοκιμαστικά στην τηλεόραση, αλλά και με δεδομένο όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μάλιστα, αναφέρθηκε σε δοκιμαστικά που βρέθηκε ο ίδιος και στα οποία είχαν προαποφασίσει ποιον παρουσιαστή θα πάρουν, ενώ μίλησε και για το κόψιμο του Spata Live.

«Θα πω τις αλήθειες και ότι γίνει. Αυτό με τα οκτώ δοκιμαστικά είναι κοινό μυστικό, εγώ το έχω βρει και μπροστά μου, ότι δεν περνάει ο καλύτερος, δεν δίνουν το πόστο στον καλύτερο. Άμα έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό, δεν το ξέρεις; Άμα παίρνουν τον κολλητό του τάδε, δεν το ξέρεις ότι ήταν ο κολλητός του τάδε, ενώ εσύ τα είχες πάει πολύ καλά;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Νάνσυ Νικολαϊδου είπε στη συνέχεια: «Απογοητεύεσαι όταν βλέπεις γύρω σου ανθρώπους που δεν τα πήγαν καλά, δεν έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε και είναι διαρκώς με μια νέα ευκαιρία στα χέρια. Δεν μπορεί κάποια στιγμή να μη νιώσεις ρε παιδιά ότι “όχι ρε παιδιά, πάλι αυτός;”».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Εγώ έχω περίπτωση που ήταν επιλεγμένος ο άνθρωπος που θα έπαιρναν και γίνονταν τα δοκιμαστικά για δημόσιες σχέσεις. Το είπε ο ίδιος ο άνθρωπος».

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε για τις παρέες: «Η χημεία όμως φτιάχνεται. Θέλω να πω κάτι για τις παρέες, τους καλύτερους να πάρεις, άμα ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλον και δεν έχουν τριβεί μεταξύ τους, θέλει κι αυτό λίγο χρόνο. Θέλει το χρόνο του, να μην πιέζεις τα πράγματα. Και το λέει ένας άνθρωπος που μπορεί και να έχω πιεστεί και να έχω πιέσει κι άλλους, αλλά έτσι πρέπει. Δεν λέμε ότι τα κάνουμε όλα ολόσωστα, πρέπει να περιμένουμε».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε για το Spata Live: «Πήγαινε καλά η εκπομπή, μας έκοψαν και μετά τους βρήκα τους ανθρώπους και μου είπαν συγγνώμη. Το είπαν, όπως και οι απέναντι».