Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η «γαζέλα» της Μυκόνου είναι η νέα παίκτρια του Survivor 4

Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα «μεταγραφή» για την ομάδα των «Διασήμων» στο «Survivor 4». Η είσοδος της ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει την περασμένη εβδομάδα μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά καθυστέρησε για τεχνικούς λόγους που είχαν να κάνουν με την παραγωγή.

«Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα από την περασμένη Πέμπτη για την ομάδα των «Διασήμων». Έκανε εντατική γυμναστική όλες τις προηγούμενες μέρες για να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση» είχε αναφέρει ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πρωινό» πριν από μερικές μέρες.

Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, χαμόγελο και κέφι για ζωή. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όταν ήταν σε ηλικία 14 ετών, έχασε ξαφνικά τον πατέρα της και μαζί με τη μητέρα και τις άλλες τρεις αδελφές της έπρεπε να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους. Η νέα παίκτρια του «Survivor 4» είναι δημοσιογράφος και έχει πάρει συνέντευξη από αρκετούς Έλληνες και ξένους celebrities που έχουν βρεθεί στο νησί των Ανέμων.

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται συνέχεια στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.