Επίσημο: Τότε έρχεται το Disney+ στην Ελλάδα!

Τις πληροφορίες που υπάρχουν όλο το προηγούμενο διάστημα επιβεβαίωσε η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, ανακοινώνοντας κι επίσημα την έναρξη λειτουργίας του Disney+ φέτος το καλοκαίρι σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Η είδηση σημαίνει ότι οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη και αλλού σύντομα θα μπορούν να απολαμβάνουν εκπομπές όπως το The Mandalorian καθώς και έναν τεράστιο κατάλογο περιεχομένου.

Ωστόσο, η Disney δεν έχει πει πότε η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε μεμονωμένες χώρες ή πόσα θα πρέπει να αναμένουν να πληρώσουν οι ντόπιοι.

«Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ αποτελεί τον απόλυτο streaming προορισμό για μερικές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες του κόσμου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και επισημαίνονται αναλυτικά οι χώρες όπου η υπηρεσία θα κάνει την εμφάνισή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Walt Disney Company αναζητούσε όλο το προηγούμενο διάστημα προσωπικό στη χώρα μας έχοντας ανοιχτή αγγελία για Content Planning Managers στην Αθήνα καθώς και για Performance Marketing Senior Manager για τις αγορές του Ισραήλ και της Ελλάδας με έδρα το Τελ Αβίβ.