Επιστρέφει το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου;

Λόγο για τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου κάνει νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time».

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο ηθοποιός αναμένεται να «χτυπήσει» ξανά με το «Τσαντίρι» του όχι με την έναρξη του β’ μισού της σεζόν, αλλά μέσα στην Άνοιξη, συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, καθώς το πρόγραμμά του είναι επιβαρυμένο λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα είχε πει ο ίδιος ο Λαζόπουλος στο φινάλε του τελευταίου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στo OPEN τον Ιούνιο του 2019 δεν είχε σκοπό να επιστρέψει…

«Εκείνο που θέλω να ξέρετε είναι ότι σε αυτό το ‘Τσαντίρι’ ίσως εγώ να είχα περισσότερη ανάγκη από εσάς να περάσω καλά γι’ αυτό και σας ευχαριστώ πολύ που το νιώσατε και μου δώσατε αυτή τη χαρά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ευγνώμων πάντα στους ανθρώπους για ότι και αν συμβαίνει. Είμαι ευγνώμων ακόμα και στο κανάλι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία μαζί σας. Με συνείδηση επέλεξα να είμαι στο κανάλι αυτό γιατί δεν θα μου άρεσε να ξανασηκώσω το βάρος του επηρεάζειν, ας επηρεάσουν οι άλλοι, οι αντικειμενικοί.

Εγώ είμαι και θα παραμείνω υποκειμενικός. Δεν αντέχω να ζω με τόσους αντικειμενικούς γύρω μου και αποφάσισα να γίνω υποκειμενικός. Και επειδή τους στόχους μου αυτούς που είχα στο μυαλό μου από παιδί, ο θεός με βοήθησε να τους πραγματοποιήσω, μπορώ να πω ότι τα πήγα καλά. Τώρα περνάω στον τρίτο μεγαλύτερό μου στόχο, να ηρεμήσω και να δημιουργήσω αυτά που έχω καλά κρυμμένα στο μυαλό μου. Αλ Τσαντίρι Νιουζ και δεν… επανέρχομαι», είχε πει τότε.