Επιβεβαιώνει για Μαρινάκη η Forthnet

Την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Alter Ego στη Forthnet επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η εταιρεία που έφερε τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Σε αυτή τονίζεται ότι η πρόταση του επιχειρηματία τελεί υπό όρους αξιολόγησης από τις τράπεζες και πως θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωσή της για την εξέλιξη του θέματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Forthnet:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Fοrthnet επιβεβαιώνει την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet.

Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες.»