Η Εύα Αντωνοπούλου στο «DOT»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.10 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και βλέπουμε DOT. Η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε μία διαφορετική εκπομπή με ενημερωτικά θέματα για τον κορωνοϊό, αλλά και χρηστικά θέματα για να περάσουν οι ώρες στο σπίτι.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου, συζητάμε για την επικαιρότητα με τη δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου. Η παρουσιάστρια του Μεσημβρινού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ εξηγεί πώς είναι να εργάζεσαι τις ημέρες της πανδημίας και μιλάει για το έργο του συζύγου της Παναγιώτη Αρκουμανέα, που είναι ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.

Ακόμη:

Η παιδοψυχολόγος Γιούλα Λάμπρου, μας λέει πώς μπορούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά το θέμα του κορωνοϊού.

Η βιοχημικός και ερευνήτρια της Ακαδημίας Αθηνών Ζωή Κούρνια, εξηγεί τι ακριβώς κάνει στο σώμα μας ο συγκεκριμένος ιός.

Η mother blogger Έλενα Μητρόπαπα δείχνει έξυπνες ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας με τα παιδιά στο σπίτι.

Η Γωγώ Δελογιάννη μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει μια θρεπτική σούπα με παντζάρι, καρότο και τζίντζερ.

Μαθαίνουμε τι ακριβώς χρειάζεται να αγοράζουμε από το super market τις ημέρες που θα μείνουμε σπίτι και ποια προϊόντα έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Ακόμη, home entertainment: όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε από το σαλόνι μας για να περνάει ευχάριστα η μέρα στο σπίτι.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου, η Βούλα Πατουλίδου δίνει μαθήματα ζωής. Η χρυσή ολυμπιονίκης μιλάει για τη ζωή της στα γήπεδα, τους θρυλικούς της αγώνες, το μετάλλιο που της άλλαξε τη ζωή και την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον σύζυγό της.