Φάρμα: Επική αντίδραση από την Αγγελική Ηλιάδη όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη

Μια πιο προσωπική κουβέντα είχαν στη Φάρμα, το βράδυ της Τρίτης, η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Παπαγεωργίου. Οι δυο κυρίες βρέθηκαν για λίγο έξω από το σπίτι και τα… είπαν.

Ειδικότερα όπως αναφέρει το zappit.gr, η δημοφιλής τραγουδίστρια και αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 είχε την επιθυμία να φτιάξει τηγανίτες. Κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά στη συμπαίκτρια της. Η πρωταθλήτρια ελεύθερης πάλης από τα Τρίκαλα, λοιπόν, πλησίασε την Αγγελική Ηλιάδη για να την βοηθήσει και δεν κρατήθηκε, παρά έκανε μια απρόσμενη για την τραγουδίστρια ερώτηση!

«Είσαι έγκυος;» ρώτησε πολύ φυσικά η Μαρία Παπαγεωργίου για να λάβει την επική αντίδραση από την Αγγελική Ηλιάδη με χαμόγελο, «ο Χριστός και η Παναγία»!

«Με την Αγγελική έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά, λέμε τα μυστικά μας. Την ρωτάω και μου απαντάει σε όλα. Μου αρέσει που με εμπιστεύεται. Την αγαπάω πάρα πολύ! Δηλαδή εδώ μέσα είναι το άλλο μου μισό και εάν φύγει δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά σας το λέω» εξομολογήθηκε η Μαρία Παπαγεωργίου στην κάμερα της Φάρμας. «Θα κάνω τα πάντα για να μη φύγει ποτέ από το παιχνίδι και να είμαστε μαζί στο τέλος».