Φάρμα: Έξαλλος ο Ιατρόπουλος και η Σοφία Παυλίδου

Μετά το Survivor, η πείνα «χτύπησε» και το σπίτι του ριάλιτι «Φάρμα» με τις προμήθειες να φτάνουν εξαιρετικά μειωμένες στο σπίτι των αγροτών, οι οποίοι μετά την αρχηγία της Μαρίας Μιχαλοπούλου απέτυχαν παταγωδώς στις δοκιμασίες και τιμωρήθηκαν με λιγότερο φαγητό. Η Μαρία Θωμά που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα έθεσε υποψήφιο για την αρχηγία τον Στράτο Τζώρτζογλου. «Ο λόγος που ζείτε σε μία φάρμα είναι ώστε με τη δική σας εργασία να φροντίσετε τα ζώα και να παράγετε αυτά που χρειάζεστε. Πρέπει να κερδίζετε τα έπαθλα για να μην πεινάσετε» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν την ψηφοφορία του επόμενου υποψήφιου για αρχηγία.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε άλλον έναν γκράντε καβγά με τον Τζώρτζογλου, ο οποίος του είπε ότι δεν τον ψηφίζει για να βγει στον τάκο της αρχηγίας γιατί έχει θέματα υγείας, και θέλει να τον προστατεύσει. «Νομίζω έχω και την ικανότητα και τις φιλίες εντός και εκτός εισαγωγικών θα γίνω ο αρχηγός και να έρθουν τα πράγματα σε μία σειρά. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται και είναι προσβλητικό να λες σε έναν άνθρωπο ότι τον προστατεύεις. Η προστασία μου είμαι εγώ ο ίδιος» είπε ο Ιατρόπουλος. «Είναι ευέξαπτος και δεν ακούει τον άλλον. Δεν είναι μόνο το φαΐ είναι και η συναισθηματική ψυχολογική στήριξη του καθενός και όταν γίνεται της παλαβής με τα εργατικά νομίζω ότι δεν μπορείς να είσαι και εκεί και εδώ» είπε ο Στράτος βγάζοντας εκτός εαυτού τον Ιατρόπουλο.

«Αηδίες και ξεράσματα. Πού την είδες την ένταση. Να μου λείπει, μη με ψηφίσεις για αρχηγό. Εγώ δεν χρειάζομαι προστασία από κανέναν. Όποιος θέλει το γήπεδο είναι εκεί. Είμαι αυτάρκης, είμαι δυνατός και ακόμα δεν έχω δείξει τίποτα από τα όσα μπορώ να προσφέρω και στο παιχνίδι και στη φάρμα και δεν έχω ανάγκη να με προστατεύσει κάνεις και σε κανένα επίπεδο. Αστειότητες, τού βγάζω το καπέλο γιατί έπαιξε στρατηγικά. Ηταν προσβλητικό» είπε ο Ιατρόπουλος για τον Τζώρτζογλου.

Ο Θανάσης Πάτρας ψηφίστηκε αρχηγός και όντως απέδειξε ότι μπορεί να βάλει τάξη στη Φάρμα. Η επιλογή των υπηρετών είχε ιδιαίτερη σημασία. Ερωτόκριτος και Μαρία Σπυροπούλου είναι οι υπηρέτες της Φάρμας αυτή την εβδομάδα, ενώ μία νέα παίκτρια η Κάτια Δέδε μπήκε στο ριάλιτι επεισοδιακά. Μετά το τέλος του αγώνα για την αρχηγία, τον οποίο κέρδισε ο Πάτρας με μία άστοχη κίνηση η Κάτια πετώντας ένα κομμάτι μέταλλο τραυμάτισε στο πρόσωπο τον Ιατρόπουλο. Ευτυχώς η κίνησή του να γυρίσει το πρόσωπό του, τον έσωσε από τα χειρότερα!

Σοφία Παυλίδου σε Ερωτόκριτο: «Μην νομίζεις ότι είσαι άξιος να με θυμώσεις»
Ο «υπηρέτης» Ερωτόκριτος, μιλώντας με τον Σάκη Τανιμανίδη, έκανε λόγο για ακαταστασία και ανέφερε πως κάποιες δουλειές που έκανε εκείνος – όπως να καθαρίσει τον κάδο των σκουπιδιών – έπρεπε να έχουν γίνει και από τους προηγούμενους αρχηγούς και δεν είχαν γίνει. Αναφέρθηκε δε στο γεγονός ότι οι γυναίκες θα έπρεπε ίσως να το είχαν κάνει, διατυπώνοντας τη σκέψη του με τρόπο που εξόργισε τη Σοφία Παυλίδου. «Θα περίμενα με 5-6 γυναίκες στην κουζίνα να αστράφτει» είπε ο Ερωτόκριτος.

«Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που έκανες με αυτό που πρεσβεύεις. Μας έβγαλες βρωμιάρηδες. Θα μπορούσες να μας πιάσεις και να μας το πεις όχι να μας κάνεις ρόμπα. Μην νομίζεις ότι είσαι άξιος να με θυμώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να με θυμώσεις», είπε μεταξύ άλλων και με πολύ έντονο ύφος η Σοφία Παυλίδου. Σύμφωνα με τα spoilers ο Ερωτόκριτος έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα. Η Μαρία Σπυροπούλου επιλέχθηκε από τον αρχηγό να είναι η πρώτη μονομάχος στη «Φάρμα».

Η Μαρία Θωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» και σχολίασε τα όσα έγιναν στη «Φάρμα», μιλώντας για την επιλογή του Στράτου Τζώρτζογλου και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.