Φερεντίνος: Και τρίτο κανάλι τον διεκδικεί

Στενό μαρκάρισμα ούτε από ένα, ούτε από δυο αλλά από τρία κανάλια δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο παρουσιαστής του οποίου το συμβόλαιο με τον ALPHA λήγει στο τέλος της σεζόν για ακόμη μια χρονιά φαίνεται πως είναι περιζήτητος.Κι αυτό γιατί πέρα από τον ALPHA o oποίος τον θέλει για να συνεχίσει το Deal, στενό μαρκάρισμα δέχεται το τελευταίο διάστημα και από τον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, το κανάλι του Νέου Φαλήρου τον διεκδικεί για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Μονομάχος του οποίου τα δικαιώματα έχει αποκτήσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2002 το παρουσίαζε ο ίδιος στο STAR.

Ωστόσο, στο παιχνίδι της διεκδίκησης μπαίνει λίγο πριν το φινάλε ακόμη ένας μνηστήρας. Πρόκειται για το MEGA που μάλιστα έρχεται να κάνει την Meg- άλη ανατροπή κι αυτό γιατί αυτή τη φορά η πρόταση στον δημοφιλή παρουσιαστή δεν αφορά σε τηλεπαιχνίδι όπως στις άλλες δυο περιπτώσεις.

Το MEGA πρότεινε στον Χρήστο Φερεντίνο κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά κι αυτό δεν είναι άλλο από ένα βραδινό τοκ σόου γεγονός που φαίνεται ότι περιπλέκει και καθυστερεί ακόμα περισσότερο την τελική του απόφαση.