Γιώργος Λιάγκας σε Κυριάκο Βελόπουλο: «Αν έχεις ανάγκη από μία τηλεοπτική αγκαλιά, έλα σε μένα»

Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, απάντησε στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για Κασσελακιάδα και ότι ενώ τον έβριζε, τώρα τον αποθεώνει.

«Θέλω να κάνουμε μια στάση στον Κυριάκο Βελόπουλο. Είχα κι εγώ μια ελπίδα ότι θα σταματήσει να ασχολείται με εμάς, αφού είπε ότι “Λιάγκα έχεις πρόβλημα γιατί ασχολείσαι με εμένα”, κι εγώ του είπα, “εσύ ασχολείσαι με εμένα”. Ας αποφασίσει ο κύριος Βελόπουλος, ο οποίος πάλι στη ραδιοφωνική του εκπομπή ασχολήθηκε με εμάς, αν αυτή εδώ η εκπομπή και ο ομιλών, επί δυο μήνες καθύβριζε τον Στέφανο Κασσελάκη και τώρα ξαφνικά, κάνω Κασσελακιάδα εξυψώνοντας τον πολιτικό άνδρα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Θέλω να ενημερώσω τον κύριο Βελόπουλο, ότι ούτε το ένα έκανα ποτέ, ούτε το άλλο κάνω τώρα. Κάνω δημοσιογραφία. Και ποιος δε θα ήθελε συνέντευξη από τον Στέφανο Κασσελάκη; Και η Ναταλία Γερμανού έκανε μια πολύ καλή χθες. Το ίδιο ισχύει και για τον Μητσοτάκη και για εσάς, δεν έρχεστε και είναι δικαίωμά σας».

«Δημοσιογράφος είμαι. Την κριτική μου στον Κασσελάκη την έκανα και θα συνεχίσω να την κάνω. Και σε εσάς την κάνω. Eσείς γιατί με αντιμετωπίζετε πάλι σαν πολιτικό σας αντίπαλο; Δεν έχω κόμμα. Τι σας κόφτει τι λέω εγώ; Δημοσιογράφος. Κι επειδή με υποτιμάτε συνέχεια και λέτε, “έλα μωρέ ο Λιάγκας και το πρωινάδικό του”, αφού είναι έτσι και δεν έχω καμία υπόσταση για εσάς, γιατί ασχολείστε με εμένα και δεν ασχολείστε με κανέναν άλλον; Αφού για εσάς δεν είμαι σημαντικός, γιατί έχετε επιλέξει εμένα για πολιτικό αντίπαλο; Δεν καταλαβαίνω», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε:

«Θέλει μια αγκαλιά από εμάς ο Κυριάκος Βελόπουλος. Αν έχεις ανάγκη από μια τηλεοπτική αγκαλιά, έλα σε μένα που έχω μερικά κιλάκια παραπάνω να σε αγκαλιάσω. Κλάψε στον ώμο μου να τα βρούμε, να τελειώνει η φασαρία».