«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Καθηλωτικές οι εξελίξεις!

Kαθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Μαρίνα βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της. Μετά το ναυάγιο του σχεδίου της, με τις συνομιλίες του ψυχιάτρου με τη Μάρθα, έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό ανοιχτά μέτωπα. Από τις δίκες της Κάτιας και του Φώτη μέχρι το επικείμενο κρίσιμο χειρουργείο του Μιχάλη. Ο τελευταίος περιμένει με αγωνία την έκβαση της εγχείρησης που θα κρίνει εάν θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Καταρρακωμένος ψυχολογικά επιστρέφει στο σπίτι με αναπηρικό καροτσάκι, αναγκασμένος να προσαρμοστεί σε μια καινούργια, δύσκολη πραγματικότητα.

Εν τω μεταξύ, ο αστυνόμος αρχίζει σιγά σιγά να αμφιβάλλει για τα λεγόμενα της Μάρθας. Κάτι δεν του κολλάει στα όσα ισχυρίζεται. Εκείνη, όμως, αποδεικνύει ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους άλλους και βγάζει τον καινούργιο… άσο από μανίκι της. Η Μάρθα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και αναζητά… συμμάχους. Εκτός των άλλων κάνει μια επίσκεψη στην Εύα, προκειμένου να την αναγκάσει να συμμετάσχει στα σχέδιά της. Ο αστυνόμος ενημερώνει τη Μαρίνα ότι βρέθηκε κι άλλος μάρτυρας που είδε μια γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος. Ο καινούργιος μάρτυρας αναγνωρίζει τη Μάρθα ως τη γυναίκα που είδε στο σημείο της δολοφονίας. Στη συνέχεια, όμως, η Μάρθα λέει στη Μαρίνα και την Κάτια πως ο μάρτυρας που την αναγνώρισε δεν λέει αλήθεια και τους αποκαλύπτει το γιατί. Εν τω μεταξύ, ο Αργύρης περνά δύσκολες στιγμές από τους συνεχείς εκβιασμούς της Εύας. Η τελευταία απαιτεί όλο και περισσότερα, απειλώντας τον πως εάν δεν το κάνει θα τινάξει στον αέρα το άλλοθι της Κάτιας.

Ο Αργύρης παρότι ασφυκτιά, αναγκάζεται να υποχωρήσει, αφού βλέπει ότι δεν υπάρχει διέξοδος στον εκβιασμό της. Την ίδια ώρα η Εύα, απογοητευμένη από την ερωτική απόρριψή του, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Δημήτρη που την πολιορκεί. Ο Ανδρέας ανακοινώνει στον Χατζή ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει στην απαγωγή της Κατερίνας. Η δυσάρεστη έκπληξη που τον περιμένει είναι μεγάλη. Από τη μία ο επαγγελματίας που έχει προσλάβει για να απαγάγει τη μικρή Κατερίνα και από την άλλη οι αλλαγές στα σχέδια του Χατζή τού δημιουργούν μεγάλη πίεση. Ο Ανδρέας αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως έχει εγκλωβιστεί άθελά του σε μια υπόθεση που δεν μπορεί να ελέγξει.

(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», στις 6 Ιουνίου 2020)