Καίτη Γαρμπή: «Ούτε κατά διάνοια δεν έχω επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη!»

Στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια απάντησε για το J2US, αλλά και το θέμα που δημιουργήθηκε με το Κέντρο Αθηνών και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Έχει φύγει το άγχος του πρώτου live, τελικά εδώ είναι ένα πάρτι. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν σαν να με περίμεναν, άνοιξαν την αγκαλιά τους. Ο γιος μου είναι ακόμα μικρούλης για να είναι coach. Κάποια στιγμή θα μπορούσε, αλλά τώρα είναι 23 χρονών», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή για το J2US.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε στη συνέχεια για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με το «Κέντρο Αθηνών»: «Φυσικά και δεν έχω μιλήσει με το Κέντρο Αθηνών, αυτό το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που κάνουν πολύ καλά οι δικηγόροι μας».

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Καίτη Γαρμπή είπε: «Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Με κάνουν τρελή. Δεν ήταν θέμα αφίσας. Ο Διονύσης έφυγε γιατί ακυρώθηκε δύο φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο».