Κατερίνα Καινούργιου: «Μπέττυ Μαγγίρα, συνέχεια αναφέρεσαι σε μένα…»

Τη δική της απάντηση στην τοποθέτηση που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα προς το πρόσωπό της δίνει η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά στην κάμερα της εκπομπής και την επικοινωνία που είχαν οι δυο τους τις προηγούμενες ημέρες, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη φημολογούμενη κόντρα της με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Μου έστειλε την Παρασκευή ο Μακαλιάς ότι ποτέ δεν είπε κάτι κακό για μένα και του εξήγησα ότι κι εγώ τον εκτιμώ. Μάλιστα, του έστειλα και περαστικά που ήταν στο νοσοκομείο, του είπα ότι κι εγώ είχα ένα θέμα το έντερό μου ψυχοσωματικό», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το παιδί μετά πάει να μου στείλει ένα φιλί μέσα από την εκπομπή και του λέει κατευθείαν η Μπέττυ: άλλα λες από πίσω, beef πάλι; Είπε επίσης η Μπέττυ «δεν βλέπω την εκπομπή της Κατερίνας». Καλά κάνεις, Μπέττυ μου, μη τη βλέπεις, δεν χάνεις και κάτι», συνέχισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Επειδή όμως συνέχεια αναφέρεσαι σε μένα, βάλε ένα απόσπασμα να δεις πόσο ευγενικά έχουμε μιλήσει. Εμείς όλοι μαζί σχολιάσαμε αυτά που ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάποια προσωπική επίθεση ή κριτική, πάντα μιλάω πολύ όμορφα για τη Μπέττυ», ξεκαθάρισε τη θέση της η Κατερίνα Καινούργιου.