Κερδίζει τη «μάχη» της τηλεθέασης το Open!

To Οpen μεταδίδει σε 24ωρη βάση τις δραματικές εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας. Με ανταποκρίσεις του Χρήστου Νικολαϊδη από το Κίεβο (είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος εκεί) και του Σωτήρη Δανέζη από τη Μαριούπολη. Και παρεμβάσεις του Θανάση Αυγερινού από το Ροστόφ, του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον, του Παντελή Βαλασσόπουλου από το Βερολίνο, της Μαρίας Αρώνη από τις Βρυξέλλες, της Μαρίας Ζαχαράκη από την Κωνσταντινούπολη.

Οι τηλεθεατές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνεχή ροή ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο, ανεβάζοντας το ποσοστό του Open στο 11,2%, το Σάββατο. Το κεντρικό δελτίο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο έφτασε το 13%.

Από τις 5:30 με τη Φαίη Μαυραγάνη, στη συνέχεια με την Ευλαμπία Ρέβη, τον Βασίλη Τσεκούρα, τη Ματίνα Παπαδέα, την Αλεξία Τασούλη και τον Χρήστο Τσιγουρή, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των γεγονότων.

Και την Κυριακή ο σταθμός σημείωσε μέσο όρο 11,2% στο σύνολο προγράμματος και στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων έφθασε το 13%.