Κουτσελίνη: «Με την Σπυροπούλου μας έχουν χωρίσει πράγματα»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο “Χαμογέλα και πάλι” η παρουσιάστρια του Star αναφέρεται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αρχικά, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε τις φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να επιστρέφει στην τηλεόραση με εκπομπή τα Σαββατοκύριακα: “Νομίζω ότι είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή, δεν ξέρω αν θα τα προλαβαίνει όλα, με το μωρό. Το Σαββατοκύριακο συνήθως το αφιερώνουν στην οικογένειά μας. Είναι μία καλή η Κωνσταντίνα”.

Οι σχέσεις τους, κρίνοντας από τα λεγόμενά της, έχουν αποκατασταθεί: “Με την Κωνσταντίνα δεν νομίζω ότι έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, πάνε όλα καλά και έχουμε πολύ καλή σχέση. Την Κωνσταντίνα την πιστεύω και την εμπιστεύομαι πέρα από την πλάκα. Μπορεί να μας έχουν χωρίσει πράγματα που έχουν να κάνουν με γεγονότα του παρελθόντος που στη διαδρομή δεν τα σβήνεις αλλά τα τοποθετείς και τα προσπερνάς. Δίνεις άφεση αμαρτιών. Πέρα από το ότι είναι πολύ καλή ως παρουσιάστρια, εγώ τη βρίσκω ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Μπορεί να μη σας αρέσει, αλλά είναι ρεαλιστικό. Είναι μία προσωπικότητα που όταν τη χτίσεις σωστά πάει το άλογο”.