Λέντζας: «Πέρασα κατάθλιψη μετά το τέλος του World Party»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φιλοξένησε τον Γιώργο Λέντζα στο talk show του Mega “Night Out”. O παρουσιαστής αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που έζησε μετά το τέλος της δημοφιλούς εκπομπής “World Party”, αλλά και στους λόγους που σταμάτησε η εκπομπή.

Ειδικότερα στην ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη, αν έχει περάσει κατάθλιψη ο Γιώργος Λέντζας απάντησε: “Πέρασα κατάθλιψη, ναι και νομίζω ότι βιώνω τα απόνερα της ακόμα ως λειτουργία κατά βάση πάρα πολλές μέρες που δεν βρίσκεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι, που νιώθεις ότι και τώρα τι κάνω, πως λειτουργώ, πως το χειρίζομαι;”, ενώ διευκρίνισε την περίοδο που του συνέβη: “Ήταν η περίοδος αμέσως μετά το “World Party” και το μεγάλο strike back αυτού του πράγματος το οποίο νομίζω ότι μου ήρθε πέρυσι στις αρχές του χρόνου. Ήμουν πολύ μικρός για να καταλάβω τη δεύτερη αφήγηση των πραγμάτων συνολικά”.

Αργότερα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αναρωτήθηκε αν το “World Party” εληξε άδοξα και έλαβε την εξής απάντηση: “Έκανε τον κύκλο του σίγουρα γιατί μετά από τέσσερις σεζόν, τόσο πιεστικά ταξίδια και έχοντας δημιουργήσει κάτι από το μηδέν μέχρι να γίνει μια τεράστια επιτυχία. Ήταν το κομμάτι των χαρακτήρων που το έκανε τόσο μεγάλο. Δηλαδή κάπως όλοι μπορούσαν να ταυτιστούν με κάποιον και ήταν κάτι πολύ ειλικρινές, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του. Παρόλα αυτά τα δυο πράγματα που ένιωσα ότι έπρεπε να απαντήσω στον εαυτό μου για να μπορέσει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο μέσα μου, ήταν το πρώτο μια κολοσσιαία αδικία που ένιωσα τελειώνοντας για πράγματα και για credit που αποστερήθηκα από το τελικό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που δεν κάνω…”.