«Μάχη» Alpha και ΣΚΑΪ για τούρκικη σειρά! (video)

 

Με μια νέα τουρκική δραματική σειρά με το τίτλο «Hercai» που κάνει θραύση στη γείτονα χώρα φλερτάρουν ο Alpha και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα προβολής της στη χώρα μας. Η ολοκαίνουρια αυτή ιστορία αγάπης εφόσον ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις θα παιχτεί πιθανότατα στη μικρή οθόνη από τις αρχές του νέου χρόνου.

Πρόκειται για το παραμύθι ενός «αδύνατου» έρωτα, που γεννιέται από την εκδίκηση. Συγκεκριμένα, η ιστορία της σειράς περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα της Ρεγιάν με τον Μιράν, τον οποίο όμως αγαπάει και η κόρη του θείου της, η Γιαρέν.

Ο Μιράν Ασλάνμπει, ως ένας επιχειρηματίας από την Κωνσταντινούπολη, ζητεί σε γάμο από τον Νασού Σαντόγλου την εγγονή του, τη Ρεγιάν.

Ο Nασού, αρχηγός της πιο ισχυρής οικογένειας της περιοχής, έχει διαφορετικά σχέδια για τον Mιράν, τον οποίο και θεωρεί ως ένα πολύ καλό πεπρωμένο για μία από τις εγγονές του, όχι ωστόσο για την συγκεκριμένη εγγονή του που ζητά σε γάμο ο Mιράν.

Όμως ο Nασού, που προσπαθεί να πείσει τον Mιράν για τα δικά του σχέδια, δεν γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις του Mιράν. Κι ενώ αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η απόφαση, που θα παρθεί, από τους δύο άντρες, ένα νέο που έρχεται, θα επηρεάσει βαθιά τη ζωή της Ρεγιάν και της Γιαρέν.