Μαρία Μπακοδήμου: «Το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου αδικεί τον ίδιο»

Την τοποθέτησή της για το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πήρε θέση υπέρ της συναδέλφου της, κατακρίνοντας τον ηθοποιό για τον τρόπο με τον οποίο της απευθύνθηκε.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος και της άποψης που εξέφρασαν επί του θέματος η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Κώστας Τσουρός, οι οποίοι υπερασπίστηκαν την Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας λόγο για πλήρη απαξίωση και κιτρινισμό, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το δικό της σχόλιο.

«Συμφωνώ πάρα πολύ και με τους δύο. Να αρχίσουμε να λέμε δηλαδή μεταξύ μας; Ξέρετε, κολλάει και μια ρετσινιά αυτό στους ανθρώπους», είπε αρχικά η οικοδέσποινα του Γεια Σου το μεσημέρι της Κυριακής (3/3).

«Λέει κάποιος – που δεν είναι τυχαίος, είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, κουβαλάει ανθρώπους που ακούνε τη γνώμη του και συμφωνούν – ότι αυτός είναι γρουσούζης, αυτή είναι χαζή. Είναι πράγματα που δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τα σχολιάζεις», επισημαίνει η Μαρία Μπακοδήμου στη συζήτηση με τους συνεργάτες της.

«Άσχετα από το αν έχει εξαπατηθεί, το να πει: το μυαλό της το λίγο… Δεν θεωρώ ότι είναι κακός ο Λάκης, ούτε ότι είναι τοξικός αλλά αυτό του το σχόλιο αδίκησε τον ίδιο, όχι την Καινούργιου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Μαρία Μπακοδήμου κλείνοντας το θέμα.