Μαρία Μπεκατώρου: Επέστρεψε για τρίτη σεζόν στο Chase

Την πρώτη καλησπέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε η Μαρία Μπεκατώρου το απόγευμα της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια του The Chase καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην τρίτη κατά σειρά χρονιά του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού, που έκανε πρεμιέρα στην απογευματινή ζώνη του MEGA.

«Καλησπέρα σας! Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στο Chase. Εδώ μαζί σας για τρίτη χρονιά και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για αυτό», ανέφερε αρχικά βγαίνοντας στον αέρα η Μαρία Μπεκατώρου.

«Μιας και είναι το πρώτο μας παιχνίδι, η πρώτη μας εκπομπή, θέλω να σας υποσχεθώ ότι και φέτος κάθε απόγευμα εδώ στο MEGA θα κάνουμε την πιο ωραία παρέα», πρόσθεσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Φέτος έχουμε και τον νέο μας Chaser, τον 5ο μας Chaser, τον οποίο θα γνωρίσετε σε λίγο. Πρόκειται για τον νεότερο Chaser στην ιστορία του παιχνιδιού παγκοσμίως. Δεν θα σας πω περισσότερα, θα τα ανακαλύψουμε όλοι μαζί σιγά-σιγά.

Σήμερα, στο πρώτο μας επεισόδιο, θα ζήσουμε μία διαφορετική καταδίωξη. Κάθε παίκτης θα αναμετρηθεί με έναν διαφορετικό chaser και ένας θα δώσει τη μεγάλη μάχη στον τελικό», εξήγησε στη συνέχεια η Μαρία Μπεκατώρου και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η πρώτη καταδίωξη γνώσεων της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.