Μεγάλη ανατροπή με το Dragon’s Den

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η τηλεοπτική σεζόν και οι ανατροπές στον προγραμματισμό των καναλιών καλά κρατεί.

Ένα κανάλι άλλωστε που γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο «σπορ» είναι ο Αντ1 κι αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που αλλάζει τον προγραμματισμό του και μάλιστα με τον πιο άκομψο τρόπο. Αυτή τη φορά ωστόσο το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν θα προλάβουμε καν να το δούμε στον τηλεοπτικό αέρα για τον δεύτερο κύκλο του καθώς το κανάλι του Αμαρουσιου αποφάσισε να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό του.

Ο λόγος για τον δεύτερο κύκλο του Dragon’s Den που παρά το γεγονός ότι είναι έτοιμος γυρισμένος και μονταρισμένος με επεισόδια που θα συζητηθούν, ο Αντ1 αποφάσισε να μην το προβάλλει τουλάχιστον στο α’ μέρος της σεζόν. Αιτία είναι η προτεραιότητα στη μυθοπλασία στην οποία το κανάλι θέλει να επικεντρωθεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Έτσι το παιχνίδι με τον Σακη Τανιμανιδη το οποίο πέρσι καταφέρε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από τους νέους που αρχικά το εντόπισαν μέσω του YouTube και στη συνέχεια η επιτυχία διαδόθηκε και μέσω της συμβατικής τηλεόρασης δεν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα προς το παρόν με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαιτέρως στεναχωρήσει τον Σακη Τανιμανίδη ο οποίος είχε πάρει άλλες διαβεβαιώσεις από το κανάλι του.

Στον 2ο κύκλο του «DRAGONS’ DEN GREECE, 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των DRAGONS: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Demetrios Mallios, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.