Μένει εκτός Eurovision | Η Καλομοίρα γύρισε την πλάτη στην ΕΡΤ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision έχει ξεκινήσει. Αν και διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, οι προετοιμασίες της Δημόσιας τηλεόρασης έχουν αρχίσει.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαρρεύσει τα έξι ονόματα των τραγουδιστών που θα κατέθεταν τις προτάσεις τους για τραγούδι. Ανάμεσά τους ήταν κι αυτό της Καλομοίρας με την Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια να επρόκειτο να προτείνει τραγούδι μαζί με τον Μοχόμπι, ο οποίος είναι βραβευμένος με δύο Grammy.

Όπως φαίνεται όμως η υποψηφιότητα της Καλομοίρας δε θα γίνει ποτέ πραγματικότητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega καλημέρα» η Καλομοίρα να δούλευε πυρετωδώς για τον μουσικό διαγωνισμό, όμως μένει εκτός. Η τραγουδίστρια έχει έρθει στη χώρα μας από τις ΗΠΑ όπου διαμένει μόνιμα τρεις φορές για να μπει στο στούντιο ηχογράφησης και να κάνει συναντήσεις με συνεργάτες αλλά και με την ΕΡΤ.

Το πρωί της Κυριακής ωστόσο αποφάσισε να μην καταθέσει πρόταση στην ΕΡΤ. Σημειώνεται ότι ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσε κάποιος τραγουδιστής να υποβάλλει επίσημα την πρότασή του στη Δημόσια για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.