Μόλις Χθες: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Αλέξανδρου έρχονται στο φως

Νέα καθηλωτικά επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες», από τη Δευτέρα 21 έως την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ. Νέες συμμαχίες δημιουργούνται για να εξαλείψουν τις απειλές που βγαίνουν στην επιφάνεια. Νέα επικίνδυνα σχέδια κάνουν την εμφάνισή τους και βάζουν σε κίνδυνο σχέσεις και ζωές. Νέες εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα στους ήρωες που φτάνουν στα άκρα.

Ο Μιχάλης τα ξαναβρίσκει με τη Λουίζα και αποφασίζουν από κοινού να προσπαθήσουν για την κόρη τους. Όταν όμως εκείνος πηγαίνει να δει την Κατερίνα, άθελά του θα την στρέψει εναντίον του. Παράλληλα, μαζί με τον Στέφανο συνεργάζονται εναντίον του Σπύρου για να προστατεύσουν τη Λουίζα. Φτάνουν στα ίχνη του Νικήτα και ψάχνουν να βρουν ποιος μπορεί να πουλάει τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας.

Ο Σπύρος συνεχίζει την άγρια κόντρα του με τη Λουίζα για την επιμέλεια της Κατερίνας καθώς ο Σπύρος πλέον δεν φοβάται να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό. Η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη να την δεχτεί πίσω, αλλιώς θα καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Σπύρου για την επιμέλεια της μικρής. Ο Αντώνης λέει στη Μαρία ότι έφυγε από το σπίτι και από τη Δάφνη και της ζητά ακόμα μία ευκαιρία.

Ο Ιάσονας συγκρούεται για πρώτη φορά ανοιχτά με τον Αντώνη και λένε όσα δεν έχουν πει χρόνια τώρα, αλλά αυτή η σύγκρουση θα αποβεί μοιραία. Και η Κορίνα συγκρούεται με τη Δάφνη γιατί έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι. Μετά τις εξελίξεις, η Δάφνη προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Αντώνη ενώ η Άννα φαντάζει μια καινούρια απειλή για τη σχέση τους. Ο Ορέστης προσεγγίζει ξανά τη Βάσια και εκείνη δεν είναι σίγουρη για τον σκοπό του.

Η Κέλλυ κάνει μια μεγάλη θυσία για τον γιο της. Βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο, προκειμένου να εκθέσει τον εισαγγελέα και να αθωωθεί ο Στάθης. Η κίνηση αυτή βάζει σε κίνδυνο και τη σχέση της με τον Χρήστο, ο οποίος διαλύεται ψυχολογικά και αποφασίζει να την χωρίσει οριστικά. Ο Στέφανος λέει στη Λουίζα ότι εντόπισαν τον Νικήτα στην Κούβα και της προτείνει να συμμαχήσουν κατά του Σπύρου.

Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Θωμά τον θάνατο του πατέρα του, και του δίνει ένα κουτί με τα πράγματά του, το οποίο περιέχει ένα πολύ ξεχωριστό ζευγάρι σκουλαρίκια. Τα σκουλαρίκια αυτά ο Θωμάς τα χαρίζει στην Ιωάννα και φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Θα συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου;