Να με λες μαμά: Έρχεται στον Alpha με καστ πρώτης γραμμής

Ποιοι ηθοποιοί έχουν κλείσει και ποια δημοφιλή ηθοποιό έχουν προσεγγίσει για να πάρει μέρος;

Μια κοινωνική σειρά 8 επεισοδίων που θα θυμίζει δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με ιντριγκαδόρικο συνδυασμό πρωταγωνιστών πρώτης γραμμής ετοιμάζει ο Alpha για το πρώτο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Πρόκειται για τη σειρά «Να με λες μαμά» όπως θα είναι ο ελληνικός τίτλος του σίριαλ «Mother».

Η υπόθεση αφορά την παιδική κακοποίηση, με την ιστορία μιας μαθήτριας, η οποία κακοποιείται από την μητέρα της. Οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια των 8 επεισοδίων θα είναι σκληρές και το τέλος ανατρεπτικό.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λοιπόν, θα δούμε τους: Μαρία Κίτσου, Ιβάν Σβιτάιλο, Φιλαρέτη Κομνηνού και Ελένη Κοκκίδου, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει γίνει προσέγγιση και στην Κλέλια Ρένεση.

Το «Να με λες μαμά» θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ θα αποφασιστεί αργότερα η περίοδος την οποία θα κάνει πρεμιέρα, δηλαδή αν θα είναι στην αρχή της σεζόν ή λίγο αργότερα. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, όνομα συνώνυμο με επιτυχίες όπως:  Στο Παρά Πέντε, Εθνική Ελλάδος, Το σόι σου, Φόνοι στο Καμπαναριό.