Νέα απάντηση Ουγγαρέζου σε Λιάγκα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής. Φυσικά η συζήτηση στράφηκε και στον Γιώργο Λιάγκα και τη δήλωση που έκανε μέσα από την εκπομπή του ότι ανθρώπους που ευεργέτησε, τώρα γράφουν εναντίον του.

«Όποιος θέλει να με πει κακό, να πει το όνομά μου και να μου το πει στα μούτρα για να απαντήσω κι εγώ και να κάνω τις ενέργειες που πρέπει» είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω κανένα γάντι που δεν έχει πεταχτεί προς την κατεύθυνσή μου. Έχω μάθει ό,τι θέλω να το λέω, όποιος θέλει να το πει να πει όνομα, είναι σημαντικό το όνομα για πάρα πολλούς λόγους. Για να ξέρουμε ποιον εννοεί ο καθένας και αυτός που τον εννοεί να απαντήσει με τρόπο που αρμόζει»

«Γιατί να κάτσω να σχολιάσω υπονοούμενα; Αν θες να με ρωτήσεις για τον Γιώργο για να το λήξουμε σιγά σιγά… Φυσικά και χρωστώ ευχαριστώ στον Γιώργο, αλλά η επαγγελματική μας σχέση ήταν δούναι και λαβείν. Νομίζω ότι εκατέρωθεν δώσαμε πράγματα. Φυσικά ευχαριστώ τον Γιώργο και όλους μου τους συνεργάτες, ειδικά αυτούς με αυτούς που κάναμε όμορφα πράγματα όπως ήταν εκείνο το πρωινό. Και στην Φαίη» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Για τον Γιώργο δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα. Αυτό έχει τελειώσει από πέρυσι. Ό,τι κριτική ασκώ είναι επί επαγγελματικής βάσης. Δεν μιλώ επί προσωπικού, δεν θέλω να έχω καμία σχέση, έχω μπλοκάρει, έχει τελειώσει από πέρυσι. Όχι τώρα. Έχει τελειώσει το θέμα. Για τον Λιάγκα ως επαγγελματία της τηλεόρασης φυσικά θα γράφω και θα λέω επί επαγγελματικής βάσης ό,τι γουστάρω, εφόσον το κάνω πάντα με ευπρέπεια και επιχειρηματολογώντας» τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.