Ο Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι- Aκυρώθηκε το γύρισμα!

Εκτός εαυτού είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο My Style Rocks.

Όπως αναφέρει η εκπομπή “Ευτυχείτε”: «Χθες ακυρώθηκε ολόκληρο γύρισμα, τινάχτηκε στον αέρα ολόκληρη παραγωγή…Η παρουσιάστρια έτοιμη, οι παίκτριες έτοιμες… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, αρνήθηκε να βγει αν δεν έδειχναν την Δήμητρα Αλεξανδράκη» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της πρωινής της εκπομπής.

“Μετά τον τσακωμό που είχαν και την απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, με βολές κατά του Στέλιου Κουδουνάρη, χθες υπήρξε γύρισμα στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι. 10 το πρωί ήταν η ώρα έναρξης και μέχρι τις 12 δεν έχει ξεκινήσει κανένας γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλειδώθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο καμαρίνι έξαλλος με φωνές” πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος στο “Ευτυχείτε”.

Όσον αφορά στην απρόσμενη αυτή εξέλιξη για το My Style Rocks, η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε πως “με το γύρισμα που δεν έγινε χθες η παραγωγή χάνει λεφτά, διότι εκείνη τη στιγμή υπάρχουν τεχνικοί και πολλοί άλλοι άνθρωποι”.

“Είναι πολύ νεαρός τηλεοπτικά για να κάνει τέτοια καπρίτσια” δήλωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Στέλιο Κουδουνάρη. “Να του θυμίσω ότι σε μια εκπομπή δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να υπομείνουν το γινάτι του κάθε Κουδουνάρη και θέλουν να πάνε σπίτι και να τελειώσουν τη δουλειά τους”.

“Παιδιά, το να πεις πως “δεν βγαίνω στον αέρα”, για μένα, δεν πρέπει να λέγεται ποτέ εκτός και αν έχει γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εάν έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια ή δεν σε σέβονται και τα λοιπά. Ξαφνικά, επειδή σε νευριάζει μια παίκτρια, να πεις πως δεν βγαίνω στον αέρα;” αναρωτήθηκε με νόημα η παρουσιάστρια του OPEN.