Ο Νίκος Κοκλώνης για το «διαζύγιο» με την Βίκυ Κάβουρα

Σε αφορμή την πρεμιέρα του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» με τη Βίκυ Κάβουρα.

«Εγώ τη Βίκυ την είχα πάντα μαζί μου, από το πρώτο show που έκανα. Δεν την έβγαλε κάποιος από το show. Ήρθε στο γραφείο, της είπα επειδή αλλάζει το J2US θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα φαίνεσαι πολύ περισσότερο στο show -τώρα θα το κάνει κάποιος άλλος, δεν σας λέω ποιος- και ξαφνικά μου λέει: «θεωρώ πως αυτό είναι υποβάθμιση για μένα». Της λέω: «Βικάκι μου είναι αναβάθμιση». «Όχι, δεν θέλω», μου λέει και μετά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι για μια μεσημεριανή ζώνη. Με πείραξε που δεν μου το είπε ενώ ήμασταν μαζί σε όλα. Να είναι καλά, την αγαπώ πάρα πολύ» δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στο πλευρό του παρουσιαστή του OPEN θα είναι η Λάουρα Καραΐσκου, η οποία φιλοξενήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της αποκαλύπτοντας στοιχεία της προσωπικότητάς της.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του J2US απάντησε αν υπάρχει παρεξήγηση με την Ελένη Τσολάκη και τον λόγο που δεν θα είναι τελικά στο λαμπερό σόου του OPEN.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, αποκάλυψε πως παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής του ζήτησε 6.000 ευρώ το επεισόδιο για να πει το «ναι» και να τραγουδήσει στο show. «Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Φυσικά και αμείβονται οι παίκτες στο J2US. Οι περισσότεροι επιλέγουν ένα ποσοστό από την αμοιβή να πηγαίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς έχουμε αποφασίσει ότι φέτος το J2US θα δώσει όλα τα χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ και στο γηροκομείο Πειραιά. Πέρυσι δώσαμε χρήματα για θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Σωτηρία και στο Παίδων, φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Στη συνέχεια, η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νίκος Κοκλώνης μίλησαν στο «Ευτυχείτε» για τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τον Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο στην Ισλανδία και διηγήθηκαν την ιστορία πίσω από αυτές.