Ο Τάσος και η Κανέλα συλλαμβάνονται για φόνο στο Καφέ της Χαράς

Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Καφέ της Χαράς”. Η Χάιδω, σε έναν διχασμό που επικρατεί στο Κολοκοτρωνίτσι, παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς, όπως λέει, έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το χωριό. Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει.

Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισής της τον Τάσο. Φτάνουν να εικάζουν, μάλιστα, ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Το χωριό διχάζεται και πάλι. O αστυνόμος προχωρά στη σύλληψη των δύο βασικών υπόπτων, του Τάσου και της Κανέλλας, με την οποία διατηρεί κρυφή σχέση, ενώ εκείνη με τη Χάιδω είχαν συνέχεια κόντρες.

Κι ενώ οι δύο ύποπτοι κρατούνται στο κελί, ο αστυνόμος Μπρίλης τους ενημερώνει ότι θα πάνε στη φυλακή ισόβια. Αργότερα, στο τμήμα καταφτάνει η Βάλια, η οποία ως δικηγόρος του Τάσου και της Κανέλας ζητάει από τον αστυνόμο να τους βγάλει τις χειροπέδες.

Αν και ο τελευταίος είναι επιφυλακτικός γιατί φοβάται μην έχει την ίδια τύχη με τη Χάιδω, ο Τάσος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν τη σκότωσε και ότι δεν έχει ιδέα πού εξαφανίστηκε. Πέρα από τη Βάλια, όμως, στο τμήμα πηγαίνει και ο Περίανδρος Πώποτας, ο οποίος, τελικά, πείθει τον αστυνόμο να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση σχετικά με το τι έχει συμβεί.

Άραγε, η Χάιδω ζει και κρύβεται κάπου που να ‘ναι πιο ασφαλής ή έχει πεθάνει;