Οι Πρωινοί Τύποι αποχαιρέτησαν συγκινημένοι στο πιο αξιοπρεπές φινάλε εκπομπής

Οι Πρωινοί Τύποι έριξαν οριστικά αυλαία στον ΑΝΤ1 το πρωί της Κυριακής. Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, ενώ μίλησαν με ιδιαίτερα λόγια τόσο για τα τρία χρόνια που ήταν μαζί στον αέρα, όσο και για τη διάδοχη κατάσταση, στο πιο αξιοπρεπές φινάλε εκπομπής που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Γιατί υπάρχει και αυτός ο τηλεοπτικός επαγγελματισμός…

Νίκος Ρογκάκος: «Τελειώνει η σεζόν και πρέπει να σας πούμε ότι τελειώνει και ένα ωραίο τρίχρονο ταξίδι που κάναμε όλοι μαζί. Είναι η τελευταία μας εκπομπή αυτή. Εμείς από την πλευρά μας να σας ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ πολύ όμορφο καλοκαίρι».

Παναγιώτης Στάθης: «Ήταν ένα ταξίδι ωραίο. Να ξέρετε ότι εμείς βάλαμε όλο μας το είναι και όλες μας τις δυνάμεις για να δείξουμε κάτι ωραίο, Θα πρέπει να σας πούμε ότι εμείς περάσαμε και καλά εδώ. Ζοριστήκαμε, γελάσαμε, πονέσαμε, αγχωθήκαμε… ήταν μια κανονική δημοσιογραφική δουλειά. Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ όλους. Ομολογώ ότι είμαι λίγο συγκινημένος. Να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του σταθμού και το διοικητικό προσωπικό και όλο τον κόσμο.

Ένα πράγμα θέλω να πω, στον ΑΝΤ1 κέρδισα φίλους και επαγγελματικά και προσωπικά. Ο Νίκος Ρογκάκος είναι αδελφός μου, το ξέρει. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, σημασία έχει να είμαστε καλά, να πηγαίνουμε παρακάτω και να κάνουμε ωραία πράγματα.

Νίκος Ρογκάκος: Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Τον κ. Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος μας εμπιστεύθηκε αυτά τα τρία χρόνια… Πολύ περισσότερο ευχαριστούμε εσάς που αυτά τα τρία χρόνια μας εμπιστευθήκατε και μας φέρατε πολλές φορές στην κορυφή αλλά και στην πρώτη θέση στις καρδιές σας και στην τηλεθέαση, που για εμάς δεν έχει σημασία το αν είμαστε πρώτοι δεύτεροι τρίτοι. Σημασία έχει να κάνουμε τη δουλειά μας καλά χωρίς παρεμβάσεις και με τη δική σας μεγάλη υποστήριξη. Πρέπει να πω ότι από τον Παναγιώτη Στάθη έμαθα πολλά στη συνεργασία μας και πάμε λίγο πιο μπροστά.

«Στήσαμε τρία χρόνια μια εκπομπή που δεν θα πάει χαμένη. Θα συνεχιστεί από το φθινόπωρο με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους, οι οποίοι θα λάβουν τη σκυτάλη και θα είναι μαζί σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα τους δώσετε την ευκαιρία να είναι πρώτοι και να είναι πάντα εδώ ως άνθρωποι της ενημέρωσης και να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν», είπε ο Νίκος Ρογκάκος και ακολούθησε μια θερμή αγκαλιά με τον Παναγιώτη Στάθη, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι του τέλους…