Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Βασίλης Θωμόπουλος για την επιστροφή του 50-50

Ο Πέτρος Φιλιππίδης «επιστρέφει» στην τηλεόραση με το 50-50, καθώς η σειρά θα παίξει και πάλι σε επανάληψη στον αέρα του Mega. Ι σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes»

«Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωνε μια σπουδαία σειρά που πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Βασίλης Θωμόπουλος.

«Μπορεί να έχεις μια ζωή καταραμένη και να είσαι πολύ δημιουργικός ή τα έργα σου να είναι πολύ σημαντικά. Κάποιος μπορεί να είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και η ζωή του να είναι καταραμένη. Βέβαια, εδώ μιλάμε για ποινική κατάσταση, μιλάμε για πιο προχωρημένα πράγματα», είπε στη συνέχεια ο σκηνοθέτης και όταν ρωτήθηκε αν έχει έρθει σε επαφή μαζί του απάντησε:

«Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αυτή. Δηλαδή δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενος είμαι που δουλέψαμε μαζί και πόσο σπουδαίος ήταν σε αυτή τη δουλειά. Ήταν η πιο σημαντική του στιγμή στην τηλεόραση. Αλλά δεν είμαστε φίλοι».