Σασμός Spoiler: Μία νέα γυναίκα διεκδικεί τον Αστέρη

Σασμός, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου μέχρι να καταφέρουν να βρεθούν στο σημείο που είναι τώρα, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ωστόσο, στην Άνω Ποριά καταφτάνει μία νέα γυναίκα, η Σάντρα Μαραθάκη, η οποία θα φέρει νέα προβλήματα στο ζευγάρι, καθώς διεκδικεί απροκάλυπτα τον Αστέρη.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό MyTV, η ηθοποιός Ελίζα Σκολίδη είναι αυτή που θα υποδυθεί το νέο πρόσωπο που θα μπει στην ιστορία της σειράς «Σασμός», για να δημιουργήσει αναταράξεις και να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση του ζευγαριού. Η Σάντρα είναι η αγαπημένη κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονιών.

Είναι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά εξαιτίας κάποιων δικών της προβλημάτων έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της στην Αθήνα. Έχει τάση παραβατικότητας, έναν εθισμό στον ηλεκτρονικό τζόγο. Είναι αρκετά δυναμική προσωπικότητα, ανεξάρτητη, αυτόνομη και απρόβλεπτη. Θα ερωτευτεί τον Αστέρη με την πρώτη ματιά και κάπου εκεί αρχίζουν όλα.

Η Σάντρα δεν έχει ηθικούς φραγμούς και πιστεύει πως μπορεί να τον κάνει δικό της και να είναι μαζί. Από την πλευρά της η Αργυρώ, καταλαβαίνοντας πως η νεαρή κοπέλα είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει, εξοργίζεται…