Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, το ντοκιμαντέρ «Κάρολος: Γεννημένος Βασιλιάς»

Το Σάββατο 6 Μαΐου, ανήμερα της επίσημης τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, το ντοκιμαντέρ «Κάρολος: Γεννημένος Βασιλιάς». Στο ντοκιμαντέρ «Born to be King» παραγωγής 2023 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ιστορία μιας εκπληκτικής ζωής, έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, αποκλειστικά μέσα από πλάνα αρχείου. Την ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε για να γίνει βασιλιάς.

In this image made available in London, Thursday Nov. 13, 2008, Britain’s Prince Charles poses for a portrait to mark his 60th birthday, which he celebrates on Friday Nov. 14.(AP Photo/Hugo Burnand, pool)

Το 1953, σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ο Κάρολος βρέθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για να παρακολουθήσει την ενθρόνιση της μητέρας του. Ήταν η πρώτη του ημέρα στο νέο του ρόλο, ως κληρονόμος του θρόνου. Σήμερα, ο Κάρολος είναι ο ίδιος ο κάτοχος του στέμματος και η κεφαλή της πιο διάσημης οικογένειας του κόσμου. Για πρώτη φορά μέσα από εκπληκτικά σπάνια πλάνα αρχείου θα γνωρίσουμε την αθέατη πλευρά του. Από τη δύσκολη παιδική ηλικία μέχρι τη στρατιωτική του θητεία, τον παραμυθένιο γάμο του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ως τη γέννηση των παιδιών του και όλα όσα ακολούθησαν, το ντοκιμαντέρ αυτό θα μας δώσει για πρώτη φορά πρόσβαση στις πιο σημαντικές αλλά και προσωπικές στιγμές του Καρόλου.

Queen Elizabeth II of England and her 18-year-old son Prince Charles, leave Buckingham Palace in a state coach, Oct. 31, 1967, for the opening of the Houses of Parliament. The prince was to take part in the ceremony for the first time. (AP Photo)

«Κάρολος: Γεννημένος Βασιλιάς»

Η ιστορία ενός άντρα που γεννήθηκε για να γίνει βασιλιάς

Το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 16.15, στον ΣΚΑΪ