Σφοδρή επίθεση γιατρών στην ΕΡΤ!

Η ΟΕΝΓΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία των Νοσοκομειακών Γιατρών για την απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζει στάση της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ), όσο αναφορά τη συνέντευξη τύπου της Ομοσπονδίας για τα σοβαρά θέματα Δημόσιας Περίθαλψης που σχετίζονται με την επιδημία.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει αν και τη συνέντευξη παρακολούθησε πλήρες συνεργείο της ΕΡΤ με κάμερα και δημοσιογράφους, στα δελτία ειδήσεων δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά και προβλήθηκε μόνο ένα πλάνο ελαχίστων δευτερολέπτων «θαμμένο» μέσα σε ρεπορτάζ για άλλο θέμα, χωρίς να υπάρχει η είδηση ότι η ΟΕΝΓΕ έδωσε συνέντευξη τύπου και φυσικά χωρίς αναφορά στα προβλήματα και τους προβληματισμούς των Νοσοκομειακών Γιατρών της χώρας.

“Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι έγινε εκ των υστέρων κυβερνητική παρέμβαση λογοκρισίας έτσι ώστε η φωνή των Νοσοκομειακών Γιατρών να μην φτάσει στον Ελληνικό λαό, κάτι το οποίο εκτός από θλιβερό και απαράδεκτο είναι ταυτόχρονα ακραία αντιδημοκρατικό γιατί αφορά την κρατική τηλεόραση”, τονίζει η ΟΝΓΕ και καλεί τους διοικούντες την ΕΡΤ να συναισθανθούν την κρισιμότητα των περιστάσεων και να σταματήσουν να δρουν ως κυβερνητικοί λογοκριτές.

“Κυρίες και Κύριοι, διοικείτε την ΕΡΤ 2020 και όχι την ΥΕΝΕΔ 1971. Η φίμωση των Νοσοκομειακών Γιατρών και των υπόλοιπων υγειονομικών της Δημόσιας Περίθαλψης που είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια στην επιδημία, δεν θα περάσει. Και αυτό θα γίνει σαφές στις 7 Απρίλη, μέρα Πανελλαδικής δράσης”, καταλήγει η ΟΝΓΕ.