ΣΚΑΪ: Αλλαγές και αποχωρήσεις στην απογευματινή ζώνη

Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Σε μια διαφοροποίηση της απογευματινής του… τράπουλας φαίνεται πως προχωράει ο ΣΚΑΪ από την προσεχή Δευτέρα 13 Μαρτίου σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση.

Ειδικότερα, ύστερα από την προβολή μόλις πέντε επεισοδίων στην απογεματινή ζώνη, η τούρκικη σειρά «Αδίστακτη ερωμένη» αποτελεί πια παρελθόν για τον σταθμό του Φαλήρου. Για την ιστορία, το σίριαλ πήρε τη θέση της προηγούμενης καθημερινής σειράς «Άγρια γη» για να… αποχωρήσει από το πρόγραμμα δίνοντας τώρα θέση στο My Style Rocks.

Και αυτό μιας και το ριάλιτι μόδας με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη στην κριτική επιτροπή μετακομίζει στο εξής στις 18:00 ώστε να δίνει καθημερινά lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη στις 19:45.

Το κενό ανάμεσα στο «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και το «My Style Rocks» της Κατερίνας Καραβάτου έρχεται να καλύψει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με την μαγειρική του εκπομπή, «Γειτονιές στο πιάτο» που θα μεταδίδεται σε επανάληψη καθημερινά στις 17:00 στο πρόγραμμα του σταθμού του Φαλήρου.