ΣΚΑΪ: Aποχώρηση βόμβα από το κανάλι

Εντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο ΣΚΑΪ καθώς μετά την ηχηρή αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου από την ενημέρωση, σειρά έχει η ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα, η Γιώτα Σπανού που είχε τον τίτλο της Διευθύντριας Ψυχαγωγίας αποχωρεί από τον σταθμό του Ν. Φαλήρου καθώς το συμβόλαιό της λήγει στα τέλη Ιουνίου και δεν θα ανανεωθεί όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω. Πρόκειται για μια απόφαση κοινή συναινέσει ανάμεσα σε εκείνη και τη Διοίκηση του ΣΚΑΪ με την οποία ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις και η οποία για κάποιους ίσως σηματοδοτεί και περαιτέρω εξελίξεις στο κομμάτι αυτό του προγράμματος.

Αν και επρόκειτο για ένα ικανότατο στέλεχος με εμπειρία σε ανάλογες θέσεις και χαμηλών τόνων πάντα, φαίνεται τελικά πως δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που είχε στο μυαλό της όταν πέρναγε το καλοκαίρι του 2021 το κατώφλι των εγκαταστάσεων του Νέου Φαλήρου. Κι όλα αυτά σε ένα κανάλι που ακόμα η ψυχαγωγία ψάχνει τρόπους να γίνει συνείδηση στον κόσμο και να βρει ακόμα τα πατήματά της με δεδομένες και τις δύσκολες εσωτερικές ισορροπίες που έχει να αντιμετωπίσει κανείς. Μάλιστα, από ότι λένε οι πληροφορίες μου η θέση της δεν πρόκειται να αναπληρωθεί τουλάχιστον σε αυτή τη φάση αλλά θα καλυφθεί εσωτερικά από την Αλκηστις Μαραγκουδάκη με την οποία έτσι κι αλλιώς είχαν άμεση συνεργασία και η οποία όχι μόνο γνωρίζει το συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά είχε λόγο σε αυτό ως επικεφαλής στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

H Γιώτα Σπανού έχει περάσει από τον ΑΝΤ1, ενώ πριν τον ΣΚΑΪ ήταν Content and Developer Director στην εταιρεία παραγωγής Foss έχοντας αναλάβει πολλά πρότζεκτ στην ιδιωτική αλλά και δημόσια τηλεόραση, μεταξύ αυτών και το Μουσικό Κουτί στην ΕΡΤ που θεωρείται ένα πολυσυζητημένο κόνσεπτ και ανεξαρτήτως ποσοστών άκρως επιτυχημένο που έχει αφήσει την σφραγίδα του στα τηλεοπτικά δρώμενα.