ΣΚΑΪ: Πώς σχεδιάζει το πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν;

Ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει ήδη το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν, καθώς αυτή τη φορά επιθυμεί να οχυρωθεί δυνατά απέναντι στον ανταγωνισμό. Έτσι, τα πρώτα πλάνα για το φθινόπωρο του 2023 έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο νέες αφίξεις, Μάρκος Σεφερλής και Χρήστος Φερεντίνος, θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν να σηκώσουν το βάρος της απογευματινής ζώνης και να δώσουν lead in στο κεντρικό δελτίο. Στις 17:00 θα μπαίνει στην αρένα το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και αμέσως μετά ο «Μονομάχος».

Απέναντι στα βαριά χαρτιά των καναλιών, στις 21:00, ο ΣΚΑΪ σκέφτεται να απαντήσει με μυθοπλασία. Οι «Πανθέοι», η υπερπαραγωγή του σταθμού με μεγάλους πρωταγωνιστές, θα βγει μπροστά στην prime time. Αμέσως μετά, ίσως δούμε μια ανατροπή. Ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το «I’m a celebrity get my out of here» να έρχεται στο καθημερινό πρόγραμμα, ίσως τελικά να είναι το «The Voice» αυτό που θα επιστρέψει στις οθόνες μας, δίχως να… ξεκουραστεί. Σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, θα έχουμε μια ανανεωμένη κατά το 50% κριτική επιτροπή. Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως φαίνεται, μάλλον δεν συνεχίζουν στο δημοφιλές talent show.

Το μεγάλο ερωτηματικό για την μεσημεριανή ζώνη, 15:00 – 17:00, είναι αυτό που απασχολεί έντονα τα στελέχη του σταθμού. Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει και ο ΣΚΑΪ αναζητά μια οικονομική λύση για το δίωρο slot, η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμα και ενημερωτική. Το είδος και το περιεχόμενο της εκπομπής, βέβαια, θα κριθεί αφού βρεθεί πρώτα το πρόσωπο που θα την αναλάβει.