Σκέψεις για πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στο Mega

Διεργασίες επί διεργασιών λαμβάνουν χώρα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Το κανάλι ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο 1,5 περίπου χρόνια μετά το κλείσιμό του τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018.

Το σήμα, το όνομα αλλά και η ταινιοθήκη του καναλιού πέρασαν στα χέρια της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το κανάλι λειτουργεί κάτω από νέα ιδιοκτησία και ακόμη δεν έχει γίνει το πλήρες λανσάρισμά του αφού αναμένεται να προστεθούν και νέες σειρές στο πρόγραμμα αφού αυτή την στιγμή ο σταθμός μεταδίδει σειρές από την ταινιοθήκη του.

Όπως όλα δείχνουν μέσα στα σχέδια του καναλιού είναι να μπει στον ανταγωνισμό και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Στο κανάλι που στεγάζεται στη Λεωφόρο Συγγρού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» επιθυμούν να ενταχθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ενημερωτική εκπομπή στο πρότυπο αυτής που κάνει ο Νίκος Μάνεσης στον ALPHA. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα χωρίς ωστόσο η υπόθεση να προχωρήσει περισσότερο.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, που θα πρέπει να σπάσει σε περίπτωση που οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία. Ένα δεύτερο σενάριο, σύμφωνα με τη «Realife» είναι η εκπομπή «Roomies» που παρουσιάζουν η Μαρία Σολομού, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη, προκρίνοντας ένα εντελώς διαφορετικό στυλ για τη συγκεκριμένη ζώνη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτή την στιγμή στο πρόγραμμα του σταθμού το Σαββατοκύριακο μεταδίδονται σειρές του καναλιού σε επανάληψη.