Σοκάρει η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ανέβηκε τρέχοντας στη σκηνή, μου έριξε μία,

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον ρεπόρτερ Αντώνη Λαγουδάκη, κάνοντας μία αναδρομή στην εποχή που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη βιογραφική σειρά «Έχω ένα Μυστικό», ενώ περιγράφει και το απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη με θεατή στο θέατρο.

«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας και να μας σπρώξει στην άκρη και να αρχίσει να φωνάζει. Μου έριξε μία, έριξε μία και στον άλλο. Ήταν πολύ απρόσμενο και δύσκολο. Παίζαμε τον «Κατά φαντασίαν ασθενή» με τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Ήταν άκρως σοκαριστικό», αφηγείται η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Σε τηλεοπτικό γύρισμα μου έχει τύχει να λιποθυμήσει κοπέλα, επειδή έπαθε θερμοπληξία από την ζέστη», συμπληρώνει η ηθοποιός στην κάμερα του MEGA.

«Όταν έκανα την Αλίκη, είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος. Τότε είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς έμενα, κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν», εξομολογείται στη συνέχεια η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν κίτρινες θεωρητικά. Δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές, αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές. Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια», παραδέχεται η Κατερίνα Παπουτσάκη σε άλλο σημείο.