Σοκάρει ο Ντίνος Σιωμόπουλος: «Θα με είχε σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου»

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος σήμερα το πρωί, σε μία προσωπική εξομολόγηση με αφορμή ένα σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη αποκάλυψε τη δική του δυσάρεστη εμπειρία που θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε τραγωδία.

Όταν άκουσε την ιστορία του περιστατικού στην Κρήτη που ένα μηχανάκι παρέσυρε και εγκατέλειψε μία γυναίκα στον δρόμο, ο δημοσιογράφος μιλώντας στον αέρα της εκπομπής του Mega Σαββατοκύριακο αποκάλυψε:

«Όταν περνάς το κόκκινο, είναι σαν να έχεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς εκείνη τη στιγμή, γιατί έχεις μεγάλη πιθανότητα να σκοτώσεις. Πόσες φορές το έχουμε δει μπροστά στα μάτια μας; Να σας πω κάτι προσωπικό μου; Ήμουν με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο».

Και συνέχισε: «Επειδή μίλαγα με το παιδί μου, δεν ξεκίνησα αμέσως από το φανάρι. Ήμουν τυχερός. Περνάει ένας τύπος μπροστά… Παιδιά, τέτοιο κόκκινο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Θα με είχε σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου. Και ο ίδιος θα είχε σκοτωθεί, προφανώς».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής κατέληξε λέγοντας: «Αλλά δεν μιλάμε τώρα να περάσει ο άλλος το κόκκινο για χιλιοστά δευτερολέπτου, εδώ μιλάμε ότι πέρασε το κόκκινο κόκκινο! Το ευχαριστήθηκε ρε παιδί μου, το χάρηκε».