Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σοκαριστική εξομολόγηση για την αποβολή

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή νωρίτερα σήμερα (18/4) μέσα από το Happy Day. Η παρουσιάστρια του Alpha, παίρνοντας αφορμή από όσα αποκάλυψε η Εριέττα Κούρκουλου για τη δική της περίπτωση της αποβολής, θέλησε να μοιραστεί την αντίστοιχη εμπειρία της από το παρελθόν.

«Άκουγα την εξομολόγηση της Εριέττας και σκεφτόμουν ότι όλες οι γυναίκες, όταν ζούμε αυτό το πένθος της αποβολής, κάνουμε τις ίδιες σκέψεις. Πρώτα αναζητούμε τις δικές μας ευθύνες, κάτι έκανα και δεν πήγε καλά, κάπου φταίω, κάπου δεν ήμουν σωστή. Μας πνίγουν οι ενοχές, αυτομαστιγωνόμαστε και θεωρούμε ότι εμείς έχουμε κάνει κάτι λάθος και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη», παραδέχεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη στην Ελλάδα, όταν εγώ είχα τις δυο αποβολές, το να κάνεις μοριακό καρυότυπο είναι μια πολύ εξελιγμένη εξέταση, που έστελναν τα δείγματα στο εξωτερικό και περίμενες τις απαντήσεις», περιγράφει η παρουσιάστρια αμέσως μετά.

«Θυμάμαι είχα την αγωνία, μέχρι να με πάρουν να μου πουν τι έγινε και γιατί δεν πήγε καλά. Και σε εμάς η απάντηση ήταν μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Είναι η επιλογή της φύσης να σταματήσει η καρδούλα ενός μωρού που θα γεννιόταν με μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Την δεύτερη φορά που απέβαλα ήταν ισοπεδωτικό», κατέληξε στην εξομολόγησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Υπενθυμίζουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, έχει έρθει αντιμέτωπη δύο φορές στη ζωή της με την αποβολή κατά την εγκυμοσύνη.