Στον πάγο προς το παρόν το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” – Πρεμιέρα για το Rouk Zouk Special

Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει για το Ελλάδα έχεις ταλέντο και ο Νικόλας Ράπτης με τον Σταύρο Σβήγγο να έχουν πάρει θέση στην παρουσίαση μαζί με την κριτική επιτροπή που απαρτίζουν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Κρυσταλλία και η Ελενα Χριστοπούλου αλλά το σόου ταλέντων δεν πρόκειται να βγει άμεσα στον τηλεοπτικό αέρα. Κι αυτό γιατί ο ΑΝΤ1 φέτος παίζει το παιχνίδι της σταγόνας από πλευράς πρεμιερών που γίνονται με δόσεις.

Ετσι, προβάδισμα αυτή την περίοδο παίρνει το Rouk Zouk Special που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 20.00. Αγαπημένα πρόσωπα και πρωταγωνιστές βάζουν ακουστικά και παίζουν με την καρδιά τους, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με καλή ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και πολύ χιούμορ, οι καλεσμένοι του «ROUK ZOUK Special» μας κλείνουν το μάτι, μας χτυπούν στον ώμο, γνέφουν με το σώμα, ζωντανεύουν τις λέξεις, χορεύουν, τραγουδούν, κερδίζουν, χάνουν και γελούν δυνατά!
Οι ομάδες θα δοκιμάζονται σε όλα τα αγαπημένα και άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια του «ROUK ZOUK» και το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια θα ταξιδεύει κάθε Κυριακή βράδυ τους τηλεθεατές στον κόσμο της ψυχαγωγίας!