Στον παλμό της Eurovision το «φλΕΡΤ» και το ERTFLIX!

Από την Τρίτη 4 Μαΐου έως και την Τρίτη 18 Μαΐου, ημέρα του Α΄ Ημιτελικού της Eurovision, η εκπομπή της ΕΡΤ1 «φλΕΡΤ», με τη Νάντια Κοντογεώργη, εκπέμπει στον παλμό της μεγάλης ευρωπαϊκής γιορτής του τραγουδιού και θα παρουσιάζει καθημερινά όλες τις συμμετοχές στον 65ο Διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Παράλληλα, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX επιφυλάσσει μια μεγάλη αποκλειστική έκπληξη στους φαν του θεσμού.

Όλα τα βιντεοκλίπ και οι συμμετοχές που θα λάβουν μέρος στον Α΄ και στον Β΄ Ημιτελικό, που πραγματοποιούνται στις 18 και 20 Μαΐου, με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες, τα τραγούδια και τις αποστολές τους, θα παρουσιάζονται στο «φλΕΡΤ», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 16:00-18:00.

Παράλληλα, ανάλυση και σχολιασμός για όλες τις χώρες, καθώς και όλα όσα θέλετε να μάθετε για τους ερμηνευτές και τα μέλη της ομάδας τους, περιλαμβάνονται στο καθημερινό 15λεπτο αφιέρωμα του «φλΕΡΤ», με τίτλο «Πάμε Eurovision», το οποίο επιμελείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και θα βγαίνει στον αέρα στις 17:30.

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει… Από την Τρίτη 4 Μαΐου -και για δύο εβδομάδες- συντονιστείτε στο «φλΕΡΤ», γιατί οι συντελεστές της εκπομπής… φλερτάρουν με τη Eurovision.

Την Τετάρτη 5 Μαΐου, καλεσμένη στην εκπομπή, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, θα είναι η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), η οποία θα ερμηνεύσει το «Last dance», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, σε μια acoustic version με τη συνοδεία πιάνου. Μία ημέρα πριν, την Τρίτη 4 Μαΐου, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή του Ρότερνταμ.

ERTFLIX 12 points:
Δύο εκπομπές με παρουσίαση όλων των συμμετοχών της Eurovision 2021
Στο ERTFLIX, στην ειδική κατηγορία EUROVΙSION, όπου ήδη το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει 15 ολόκληρες τελετές απονομής από το 2004 ώς το 2019, τώρα ακόμα μια μεγάλη αποκλειστική έκπληξη περιμένει τους αμέτρητους φαν του θεσμού.

Δύο νέες ειδικές εκπομπές, με τίτλο «Πάμε Eurovision–A’ Ημιτελικός» και «Πάμε Eurovision-Β’ Ημιτελικός», παρουσιάζουν όλα τα βιντεοκλίπ από τις φετινές συμμετοχές με την ακριβή σειρά εμφάνισής τους σε κάθε ημιτελικό, όπως θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Μαΐου.

Σε επιμέλεια και παρουσίαση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το «φλΕΡΤ», θα μάθουμε πληροφορίες και αναλύσεις για όλες τις χώρες και ενδιαφέροντα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε για την Eurovision και τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision αρχίζει!