«Τελειώνει» το J2US από τον ALPHA

Μία πολύ γεμάτη τηλεοπτική χρονιά, από άποψης αριθμού τηλεοπτικών σόου, ήταν αυτή που πέρασε για τον Νίκο Κοκλώνη και τις παραγωγές του, όμως όπως όλα δείχνουν, η επόμενη δε θα τον βρει με κάποιο από τα φετινά του project στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life μετά την ολοκλήρωση του φετινού J2Us το talent show του ALPHA δε θα επιστρέψει στο κανάλι για μία ακόμα σεζόν. Τουλάχιστον όχι για την επόμενη. Το J2US ήταν το πιο επιτυχημένο, από πλευράς τηλεθέασης, βραδινό σόου παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και το μόνο που παρουσίαζε ο ίδιος.

H Barkingwell Media Α.Ε. είχε αναλάβει την παραγωγή του σόου από τον 3ο ως τον 8ο κύκλο του, με τους τελευταίους 4 κύκλους να προβάλλονται από τον ALPHA.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Νίκος Κκλώνης δε θα έχει μεγάλο βραδινό σόου την ερχόμενη περίοδο αφού ήδη του Fame Story έχει «φάει» πόρτα από δύο μεγάλα κανάλια. Πρώτο το Star δε θέλησε να συνεχίσει το περυσινό πρότζεκτ του μουσικού ριάλιτι, ενώ και το OPEN βρήκε υψηλό το μπάτζετ της εκπομπής για τα δεδομένα του.

Σε αυτά τα ρεπορτάζ αν προσθέσουμε ότι το TV Queen απέτυχε να φτάσει σε νούμερα και ποιότητα τις προσδοκίες τόσο του σταθμού όσο και των συντελεστών του, δείχνει ότι ο Νίκος Κοκλώνης την επόμενη χρονιά θα μείνει μόνο με τις υπόλοιπες τηλεοπτικές του παραγωγές, αν εκείνες πάρουν το πράσινο φως για ανανέωση στα κανάλια συνεργασίας του.