Τέλος οι «Θαλασσόλυκοι» από τον ΣΚΑΙ

Το ταξίδι των Θαλασσόλυκων, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 16.30. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο ταξίδεψαν με το ιστιοπλοϊκό τους στις Κυκλάδες, επισκέφτηκαν 18 πανέμορφα νησιά, έζησαν απίστευτες εμπειρίες και συνάντησαν μοναδικούς ανθρώπους.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι Θαλασσόλυκοι επισκέφθηκαν την παραμυθένια Πολύαιγο. Το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου που βρίσκεται δίπλα στην Κίμωλο και συνάντησαν τον κ. Πέτρο, έναν βοσκό που είναι και ο μοναδικός κάτοικος του νησιού. Στη συνέχεια έβαλαν πλώρη για Σίφνο, στην οποία και δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στην ιππασία και μάλιστα μέσα στη θάλασσα, ενώ επισκέπτονται ένα κτήμα και μαθαίνουν πώς φτιάχνεται η παραδοσιακή σιφνέικη ρεβιθάδα. Ακόμη, πήραν μέρος σε ασκήσεις της θεατρικής ομάδας του νησιού, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες.

Στη συνέχεια, σήκωσαν πανιά για τον τελικό τους προορισμό, το Μικρολίμανο.

Οι Θαλασσόλυκοι μετά από 26 μέρες και τις περιπέτειες που έζησαν σε 18 κυκλαδίτικα νησιά επέστρεψαν στη βάση τους γεμάτοι εμπειρίες και αναμνήσεις.