Τέλος το Γυμναστική από σπίτι στο MEGA

Ακόμα μια εκπομπή αποχαιρετά το κοινό της και μάλιστα άμεσα. Ο λόγος για το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής με τη Ζωή Δημητράκου στο MEGA με τίτλο “Γυμναστική… από σπίτι” που προβαλλόταν καθημερινά πριν από το “Πάμε Δανάη”, ενώ κάποια στιγμή έπαιξε και ως ενότητα μέσα στο πρωινό του ΜΕGA με την Δανάη Μπάρκα.

Τη Ζωή Δημητράκου φέτος την είδαμε και στο J2US του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN ως την παρτενέρ του Λευτέρη Πανταζή καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Η τελευταία εκπομπή “Γυμναστική από σπίτι” θα προβληθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα δούμε πολύ σύντομα ξανά στην τηλεόραση τη νεαρή γυμνάστρια. Οχι δεν ζήτησε το κανάλι το κόψιμο της εκπομπής, όπως άλλωστε συνηθίζεται – αν και τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με την διοίκηση του σταθμού.

Οι λόγοι της διακοπής της εκπομπής γυμναστικής είναι καθαρά προσωπικοί καθώς η γυμνάστρια με τον πρόσφατο γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο γυρίζει σελίδα στη ζωή της και επενδύει στην δημιουργία της δικής της οικογένειας και πού ξέρετε ίσως πολύ σύντομα να έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις για εκείνη και τον σύζυγό της…