Το «Big Brother» έκανε πρεμιέρα – «Λύγισε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος on air

To «Big Brother» επέστρεψε έπειτα από είκοσι χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Χάρης Βαρθακούρης καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και παρουσίασε τον «Μεγάλο Αδελφό». Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έδειξε κάθε γωνιά από το σπίτι του «Big Brother».

«Kαλησπέρα σας! Καλωσορίσατε στην πιο δύσκολη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόκληση. Όχι μόνο για τα 17 παιδιά που θα ζήσουν μέσα στο σπίτι του Big Brother» ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρη Βαρθακούρη, επιστρέφοντας από το εισαγωγικό βίντεο. 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για δεκαπέντε εβδομάδες μέσα στο σπίτι του «Big Brother» που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας ήρθε από την έναρξη της βραδιάς, όταν εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρόσωπο που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το ελληνικό ριάλιτι. Το «Big Brother» της νέας εποχής θα ακολουθήσει τη δομή της ιταλικής και ισπανικής εκδοχής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μπαίνει στο σπίτι, ενώ θα συμμετέχει και στα live σε έναν ξεχωριστό ρόλο και ταυτόχρονα συμπληρωματικό στον παρουσιαστή.